Moviera ontvangst subsidie van belangrijke financiers als de rijksoverheid en de centrumgemeenten Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Ede voor de hulpverlening en projecten. Dit is onder andere geregeld vanuit de wettelijke regelingen WMO. Voor de aanschaf van persoonlijke spullen en leuke activiteiten, zijn de vrouwen, kinderen en mannen bij Moviera afhankelijk van giften. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.  

Wil jij cliënten en kinderen in de opvang direct helpen? Bijvoorbeeld als het gaat om:

  • Juridische ondersteuning bij procedures
  • De aanschaf van een fiets, laptop of schoolspullen voor de kinderen
  • Hulpmiddelen op weg naar werk (zoals een cursus, outfit voor de sollicitatie of een fiets)
  • Een uitstapje naar de speeltuin of de dierentuin
  • Een tegemoetkoming in de inrichtingskosten wanneer zij uitstromen naar een eigen woning

Dat kan! Je kunt een eenmalige of periodieke donatie te doen aan Stichting Steunfonds Moviera via NL57RABO0355054531. Dit geld komt direct ten goede aan cliënten en hun kinderen. Elke bijdrage telt.

Moviera is een ANBI instelling. Giften aan Moviera zijn aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Eenmalige gift via iDeal
Doneer € -


Word vriend van Moviera

Draag je Moviera een warm hart toe en wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Word vriend van Moviera. Je ontvangt dan 2x per jaar een e-mail van ons met nieuws en achtergrondverhalen. Ook ontvang je het Jaarbeeld. De bijbehorende donatie komt ten goede aan Stichting Steunfonds Moviera.

Meld je aan via deze link en doe een donatie aan Stichting Steunfonds Moviera.

Kleding of spullen doneren

Schenk je liever spullen dan geld? Neem dan contact met ons op. Per opvanglocatie verschilt wat nodig is. De opslagruimte is erg beperkt, dus kunnen wij alleen spullen aannemen die we direct nodig hebben.

Voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen hun steentje bijdragen aan het leven van onze cliënten en kinderen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst zonder geweld. Wij staan als organisatie voor duurzaamheid, openheid en samenwerking. Neem contact op met Frank Hoekx, manager Serviceburo voor de mogelijkheden.

Overige activiteiten (zoals een sponsorloop, flessenactie, etc.)

Wij vinden het fantastisch dat we door lokale initiatieven ondersteund worden. Of het nou om een sponsorloop, flessenactie, kleedjesmarkt of iets anders gaat.

In overleg met Moviera kan een tastbaar doel worden bepaald waaraan deze opbrengst kan worden besteed. Dit kan van iets kleins (schoolspullen voor kinderen) tot een bijdrage aan de inrichting voor de nieuwe buitentuin voor de cliënten,

Moviera vindt het belangrijk dat alles wat vanuit deze initiatieven ons geschonken wordt, ook direct bij de cliënten en kinderen terecht komt. Om overheadkosten te drukken, is het daarom helaas niet mogelijk om mensen, materiaal of promotie aan jouw initiatief beschikbaar te stellen.

Lees meer over Stichting Steunfonds Moviera

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.