Search
Close this search box.

Over Moviera

Moviera staat voor een veilige toekomst thuis. Samen doorbreken wij huiselijk geweld en mensenhandel.

Moviera helpt mensen die te maken hebben met huiselijk geweld en mensenhandel. Wil jij het geweld thuis stoppen, maar ben je niet in direct gevaar? Dan kunnen we jou en jouw gezin thuis hulp bieden. Ben je thuis niet veilig? In Gelderland en Utrecht bieden we opvang. Daar kun je tijdelijk wonen. Alleen of met kinderen.

Hoe wij huiselijk geweld en mensenhandel de komende jaren gaan doorbreken, lees je in ons strategisch meerjarenbeleid 2024-2027. Deze hebben wij samen met onze ketenpartners, de cliëntenraad en de Raad van Toezicht geschreven. 

ANBI

Moviera is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)-instelling. Op deze pagina vind je onze gegevens, doelstellingen, jaarverslag en jaarcijfers.

Feiten & cijfers

Moviera helpt ieder jaar meer slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel met hulp en advies. Daar zijn veel medewerkers en vrijwilligers bij betrokken. 

Stichting Steunfonds Moviera

Stichting Steunfonds Moviera verschaft financiële middelen aan Moviera voor activiteiten en projecten die door de overheid niet worden gesubsidieerd. 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht controleert Moviera. Zij controleren of de dagelijkse begeleiding door het bestuur goed gaat. Ook adviseren zij. Lees hier meer over de Raad van Toezicht en wie de leden zijn.

Nieuws van Moviera

In 2023 zetten 217 medewerkers en 90 vrijwilligers zich in voor de aanpak van huiselijk geweld en mensenhandel.

Hoe ga je als hulpverlener om met de achterblijvende vader...
Een moeder en kind komen niet zomaar in de opvang....
Hoe begin je met het (her)opbouwen van een sociaal netwerk,...
Recentelijk mocht onze collega Frank Hoekx namens Moviera een donatie...