Search
Close this search box.
Moviera biedt verschillende soorten hulp. Dat doen wij in vanuit 4 locaties in Gelderland en in Utrecht.

Oranje Huis Gelderland

Op donderdag 7 april 2022 is het Oranje Huis Gelderland aan Wassenaarweg 9 in Arnhem geopend (wijk Elderveld). Hier bieden we nood- en crisis opvang aan cliënten en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld of mensenhandelWe bieden vanuit deze locatie ook ambulante hulp: hulp thuis of op een andere locatie. In het beveiligde pand zijn 24 uur per dag professionals aanwezig.

De cliënten hebben allemaal een eigen woon- en slaapunit. Er is ruimte voor ongeveer 31 volwassenen en 40 kinderenNaast de eigen units voor cliënten zijn er gezamenlijke ruimtes waar de bewoners samen kunnen komen voor koffie of een activiteit. Er is ook een (speel)tuin en een chillruimte voor pubers. Vanuit deze locatie stromen zij door naar een vervolgopvang bij Moviera of een naar een andere plek. 

Zoek je hulp voor jouzelf? Je kunt alleen of samen met jouw partner en kinderen bij ons terecht. Bij jou thuis, in de opvang of op een andere locatie.

Heb jij als man te maken met huiselijk geweld door een partner of familielid? Je hoeft je niet te schamen. Onze collega’s helpen jou (en jouw kinderen) graag.

Als LHBTIQ+ slachtoffer van geweld kan het extra uitdagend zijn om de juiste hulp te vinden. Wij helpen jou graag op weg naar de hulpverlening die bij jou past.

Ben je tussen de 17 en 24 jaar oud en zwanger of heb je een jong kind? Dan kun je bij ons terecht. Wij helpen je om je leven weer te organiseren.

1 op de 20 ouderen wordt slachtoffer van ouderenmishandeling. Lees wat jij kunt doen wanneer je te maken krijgt met geweld of uitbuiting.

Vind jij het moeilijk om het geweld te stoppen? Gebeurt er iedere keer toch weer iets waardoor jij de grens over gaat? Er is hulp. 

Iedereen kan slachtoffer worden van huiselijk geweld en mensenhandel.

Misschien schaam jij je. Of weet je niet zeker of er sprake is van huiselijk geweld. Twijfel niet, maar neem contact met ons op.

Samen doorbreken we de cirkel van geweld. Hoe we dat doen? Dat lees je in deze verhalen.

José
Slachtoffer
Johanna
Slachtoffer
Aldine
Ervaringsdeskundige
Kunnen wij je helpen? Laat ons jou bellen.