Search
Close this search box.
Moviera biedt verschillende soorten hulp. Dat doen wij in vanuit 4 locaties in Gelderland en in Utrecht.

Wij zijn er voor iedereen

Wij zijn voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld of mensenhandel. Het maakt niet uit waar jij vandaan komt, waar jij in gelooft, wat jouw gender of seksualiteit is of hoeveel geld jij hebt. 

Wij bieden hulp voor het hele gezin. Voor vrouwen, mannen en kinderen die slachtoffer zijn. Maar ook voor mensen die zich anders identificeren. En voor plegers van huiselijk geweld. 

Zoek je hulp voor jouzelf? Je kunt alleen of samen met jouw partner en kinderen bij ons terecht. Bij jou thuis, in de opvang of op een andere locatie.

Heb jij als man te maken met huiselijk geweld door een partner of familielid? Je hoeft je niet te schamen. Onze collega’s bieden helpen (en jouw kinderen) graag.

Als LHBTIQ+ slachtoffer van geweld kan het extra uitdagend zijn om de juiste hulp te vinden. Wij helpen jou graag op weg naar de hulpverlening die bij jou past.

Ben je tussen de 17 en 24 jaar oud en zwanger of heb je een jong kind? Dan kun je bij ons terecht. Wij helpen je om je leven weer te organiseren.

1 op de 20 ouderen wordt slachtoffer van  mishandeling. Lees wat jij kunt doen wanneer je te maken krijgt met geweld of uitbuiting.

Vind jij het moeilijk om het geweld te stoppen? Gebeurt er iedere keer toch weer iets waardoor jij de grens over gaat? Er is hulp. 

Iedereen kan slachtoffer worden van huiselijk geweld en mensenhandel.

Misschien schaam jij je. Of weet je niet zeker of er sprake is van huiselijk geweld. Twijfel niet, maar neem contact met ons op.

Samen doorbreken we de cirkel van geweld. Hoe we dat doen? Dat lees je in deze verhalen.

José
Slachtoffer
Johanna
Slachtoffer
Aldine
Ervaringsdeskundige
Kunnen wij je helpen? Laat ons jou bellen.