Search
Close this search box.

Informatie voor cliënten

Voor wie al hulp van Moviera krijgt

Krijg jij hulp van Moviera, thuis of in de opvang? Dan heb jij met veel verschillende mensen te maken. Je kunt met vragen altijd terecht bij één van onze hulpverleners. 

Elk jaar vragen we cliënten om een evaluatieformulier in te vullen en ons te laten weten hoe zij de hulp vinden. Gelukkig ervaren de meeste cliënten al jaren een hoge tevredenheid en een groot gevoel van veiligheid.

Soms komt het voor dat iemand niet tevreden is over de hulp. Als dat bij jou het geval is en je er niet uit komt met jouw hulpverlener, dan zijn er andere mensen met wie je dit kunt bespreken.

Bijvoorbeeld met de cliëntenraad of de cliëntvertrouwenspersoon. Je kunt ook een klacht indienen. Op deze pagina lees je er meer over. 

De cliëntenraad

De cliëntenraad bestaat uit ex-cliënten van Moviera. Zij denken, praten en beslissen mee over de hulpverlening. Ze komen op voor de belangen van cliënten van Moviera. Voor nu maar ook voor in de toekomst. De cliëntenraad komt regelmatig op de locaties. Daar praten ze met de bewoners over wat goed gaat en over wat beter kan. Lees hier meer over de cliëntenraad en over hoe zij jou kunnen helpen. 

De cliëntvertrouwenspersoon

Heb jij een probleem? Of een klacht over de hulp die jij bij Moviera krijgt? En kom jij er met jouw begeleider niet uit? De cliëntvertrouwenspersoon helpt jou. Zij werkt niet bij Moviera, maar is onafhankelijk. De cliëntvertrouwenspersoon luistert zonder oordeel naar jou. Zij staat aan jouw kant. Wat jij vertelt is vertrouwelijk en mag niet zonder jouw toestemming doorverteld worden. Neem contact met haar op via onderstaande gegevens. 

Contactgegevens

Ank van Duinen
Telefoonnummer: 06 33 68 72 82
E-mail: [email protected]

Klacht indienen

Heb jij een klacht over de hulpverlening? Ben je niet tevreden over iets? En kom jij er met jouw begeleider of met de vertrouwenspersoon niet uit? Dan kun jij een klacht indienen. 

Het is voor ons belangrijk dat jij dat doet, want wij willen jou zo goed mogelijk helpen. 

Je kunt een klacht indienen door het klachtenformulier hieronder in te vullen. Deze download jij in Word of in PDF. Je kunt hem uitprinten of online invullen. Je kunt ook een medewerker van Moviera vragen om het klachtenformulier.

Stuur jouw ingevulde formulier naar [email protected] of geeft het uitgeprint aan één van de medewerkers van Moviera.