Search
Close this search box.

Geld en spullen doneren

Jouw donatie komt direct bij de vrouwen, kinderen en mannen terecht die hulp nodig hebben.

Moviera ontvangt subsidies voor de hulpverlening en projecten. Voor de aanschaf van persoonlijke spullen en leuke activiteiten voor de cliënten zijn we afhankelijk van giften. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.  Op deze pagina vind je informatie over hoe jij geld en spullen kunt geven.

Geld geven

Wil jij cliënten en kinderen van Moviera helpen? Dat kan! Je kunt een eenmalige of periodieke donatie te doen aan Stichting Steunfonds Moviera via NL57RABO0355054531. Moviera is een ANBI instelling. Giften aan Moviera zijn aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Onderaan deze pagina vind je een link om direct geld te geven via iDeal. 

Kleding, spullen en (sponsor)acties

Schenk je liever spullen dan geld? Neem dan contact met ons op. Per opvanglocatie verschilt wat nodig is. De opslagruimte is erg beperkt, dus kunnen wij alleen spullen aannemen die we direct nodig hebben.

Je kunt ons ook helpen door bijvoorbeeld een sponsorloop, flessenactie, kleedjesmarkt of iets anders te organiseren. In overleg kunnen we een concreet doel bepalen waar de opbrengst naartoe gaat. Klein of groot. 

Moviera vindt het belangrijk dat alles wat vanuit deze initiatieven ons geschonken wordt, ook direct bij de cliënten en kinderen terecht komt. Om overheadkosten te drukken, is het daarom helaas niet mogelijk om mensen, materiaal of promotie aan jouw initiatief beschikbaar te stellen.

Heb je een vraag over donaties of wil je meer weten?

Waar het geld voor gebruikt wordt

 Bijvoorbeeld als het gaat om:

  • Juridische ondersteuning bij procedures
  • De aanschaf van een fiets, laptop of schoolspullen voor de kinderen
  • Hulpmiddelen op weg naar werk (zoals een cursus, outfit voor de sollicitatie of een fiets)
  • Een uitstapje naar de speeltuin of de dierentuin
  • Een tegemoetkoming in de inrichtingskosten wanneer zij uitstromen naar een eigen woning

Geld geven via iDeal
Doneer € –