"Inzet van vrijwilligers na huiselijk geweld"

Een van de speerpunten van Moviera is werken met vrijwilligers. De belangrijkste reden om met vrijwilligers te werken, is omdat zij voor onze cliënten een brug vormen naar de samenleving. Het gaat dan om de gebieden recreatie, wonen, vrijetijdsbesteding en contacten. De verwachting is dat vrijwilligers op deze manier bijdragen aan een snellere re-integratie van onze cliënten terug in de samenleving.

Bekijk onze vacatures

Waardevol

Uw vrijwillige inzet is heel erg waardevol voor ons. De vrijwilligers die zich inzetten voor Moviera spelen een grote rol. Hulp die we vaak en graag zien is in de vorm van taal- en fietslessen. Alle ondersteuning is van harte welkom.

Uw talent

Kunt u iets anders dan onze cliënten wegwijs maken in de Nederlandse taal of het geven van fietslessen? Wij horen graag wat uw talent is. Zo is er bijvoorbeeld een vrijwilliger die chauffeur is. Er is iemand die sportactiviteiten organiseert voor kinderen. En iemand die de vrouwen in de opvang laat ontspannen door middel van yoga.

Basisvoorwaarden vrijwillige inzet na Huiselijk Geweld

Het werken met vrijwilligers brengt vele mogelijkheden met zich mee en mede door de vrijwillige inzet worden doelen van de organisatie verwezenlijkt. Om de continuïteit hiervan te kunnen waarborgen heeft Moviera basisvoorwaarden opgesteld.

In de flyer kunt u de basisvoorwaarden vrijwillige inzet lezen. Het gehele document over de basisvoorwaarden kunt u downloaden.

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten bij Moviera?

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.