Heb jij te maken met mannenmishandeling?

Ben je slachtoffer (geweest) van mannenmishandeling? Of twijfel je of er sprake is of was van mishandeling? Zoek dan hulp. We weten dat het voor veel mannen een moeilijk onderwerp is om over te praten. Dat vond ook Tom, die na ruim tien jaar een punt achter de relatie zette waarin hij fysiek en psychisch mishandeld werd. Het duurde nog jaren voor hij tot het besef kwam dat wat hij lange tijd als een ‘gewoon ongezonde relatie’ beschouwde, eigenlijk een relatie vol huiselijk geweld was. Lees hier zijn verhaal. 

Advies en begeleiding

Erover praten is moeilijk, maar belangrijk. Het is de eerste stap om het geweld te stoppen en te verwerken. Wij kunnen je leren omgaan met de geweldservaringen. Bel ons op het nummer 0800-3100031. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar contact@mannenmishandeling.nl.

Kom in actie

Denk je dat een man in jouw omgeving mishandeld wordt? Bel ons dan ook. Zo help jij deze man om het geweld te stoppen.

Hulp bij mannenmishandeling

Je kunt verschillende soorten hulp bij ons krijgen. Welke hulp je krijgt, hangt af van jouw situatie.

Begeleiding bij jou thuis

Heb je wel een veilige plek om te wonen, maar lukt het niet om het geweld te stoppen? Of heb je nog hulp nodig nadat je het opvanghuis hebt verlaten? Die hulp bieden wij ook. Je kunt begeleiding alleen krijgen of samen met je partner en/of kinderen. Samen praten we over wat je hebt meegemaakt en hoe je hiermee kunt leren omgaan. We kijken hoe het geweld kan stoppen. En hoe je ervoor zorgt dat het niet opnieuw begint. Ook geven we je andere hulp als dat nodig is. Bijvoorbeeld psychische of juridische begeleiding. Samen gaan we plannen maken voor de toekomst. Een toekomst zonder geweld.

Begeleiding in de opvang

In een opvanghuis krijg je verschillende soorten begeleiding. Je leert hoe je het geweld kunt stoppen. Hoe je ervoor kunt zorgen dat het geweld niet opnieuw begint. En hoe je met geweld moet omgaan. Ook leer je hoe je jouw leven weer kunt opbouwen zonder geweld. Daarnaast werken we aan het leren omgaan met de geweldservaringen die je hebt meegemaakt. In een niet-geheim opvanghuis kun je een half jaar tot maximaal een jaar wonen.

Wanneer kun je veilig onderdak en begeleiding van ons krijgen? Je kunt voor opvang en begeleiding bij ons terecht:

• Als je nu te maken hebt met huiselijk geweld.
• Als er huiselijk geweld dreigt. Bijvoorbeeld omdat jouw familie niet accepteert dat je homoseksueel bent.
• Als je het slachtoffer bent van mensenhandel.
• Als je 18 jaar of ouder bent.
• Heb je kinderen en wil je deze meenemen? Dat is mogelijk.

Wij willen je graag zo goed mogelijk begeleiden. Daarom werken we met andere opvanginstellingen samen. Dit zijn: Stichting Arosa/Perspektief, Sterk Huis, Kadera en de Blijf Groep. Kijk voor meer informatie op www.mannenmishandeling.nl.

Handige downloads

Vind je het fijn als wij contact met jou opnemen?

Laat dan je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.