Werken bij Moviera

Vacatures:

Er zijn momenteel de volgende vacatures bij Moviera: 

We zijn per direct op zoek naar: een Projectleider Privacy en AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voor 8- 12 uur per week. Reageren kan tot en met maandag 19 februari 2018.

Het team Jong Volwassenen, locatie Utrecht, is op zoek naar een Allround Hulpverlener voor minimaal 24 uur. Reageren kan tot en met 21 februari 2018.

GEZOCHT! Kekke vrijwilliger communicatie voor tof project in Utrecht! Klik op: Vrijwilliger communicatie Utrecht.

Voor een opvanglocatie in Wittevrouwen zoeken wij een of meerdere vrijwillige baliemedewerkers. Klik op: Vrijwilligers baliemedewerker Utrecht.

Zijn er geen vacatures of staat jouw baan hier niet bij? Werkeninzorgenwelzijn logo RGB - MY
Ga dan naar www.werkeninzorgenwelzijn.nl:
Het grootste carrièreplatform voor zorg- en welzijnsvacatures in Gelderland!

Stageplaatsen: Er is nog 1 MBO stageplaats in Utrecht beschikbaar voor de februari-route 2018: Stageprofiel SPW MBO Utrecht febr 2018. Reageer snel als je nog mee wil doen!! De reactieperiode is verlengd tot en met 12 februari 2018.

De HBO-stageplaatsen zijn nog niet bekend voor het studiejaar 2018-2019.  

Vrijwilligers

      - Binnen Moviera werken we ook met vrijwilligers. De belangrijkste reden voor Moviera om vrijwilligers in te zetten is, dat wij graag willen dat zij voor onze cliënten een brug vormen naar de samenleving op de gebieden recreatie, wonen, vrijetijdsbesteding en contacten. De verwachting is dat vrijwilligers op deze wijze kunnen bijdragen aan een snellere re-integratie van onze cliënten terug in de samenleving.

De Cliëntenraad zoekt nieuwe leden! De cliëntenraad van Moviera denkt, praat en beslist mee over verbeteringen in de hulpverlening. Voor nu maar ook voor in de toekomst. Klik HIER voor het profiel

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod van nieuwe vacatures? Bezoek dan regelmatig onze site.