Werken bij Moviera

Vacatures:

Er zijn momenteel de volgende vacatures bij Moviera:

Voor onze teams in Oosterbeek zoeken wij een: Hulpverlener materiele dienstverlening. Reageren kan tot en met donderdag 5 oktober 2017.

Het groepswerk in Utrecht is op zoek naar vrijwilligers voor de BSA tijdens de schoolvakanties: Vrijwilligers BSA vakantie.  Ook zoeken ze vrijwilligers met een talent: Ben jij goed in zang, dans, yoga, techniek, sport, crea Bea of heb je een ander talent dat je onze kinderen kunt aanbieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vrijwilligers BSA met talent.

De receptie van onze locatie aan de Biltstraat in Utrecht is voor de maand september op zoek naar een vrijwilliger die hand-en spandiensten kan verrichten. Voor uitleg over de functie klik op: Vrijwilliger baliemedewerker.

Daarnaast is deze receptie op zoek naar vrijwilligers die zich voor langere tijd in willen zetten voor het verrichten van hand- en spandiensten. Klik hiervoor op: Vrijwilliger baliemedewerker langdurig.

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor verschillende activiteiten zoals koken, recreatief bezig zijn, taalmaatje en sportief bezig zijn. Klik op Vrijwilligers diverse taken.

Zijn er geen vacatures of staat jouw baan hier niet bij? Werkeninzorgenwelzijn logo RGB - MY
Ga dan naar www.werkeninzorgenwelzijn.nl:
Het grootste carrièreplatform voor zorg- en welzijnsvacatures in Gelderland!

Stageplaatsen:

  • De aanmelding voor Actief Burgerschap in Utrecht staat nog open tot 1 september voor het studiejaar dat in september 2017 start. We zijn op zoek naar 1 stagiair 3e jaars CMV  Het aantal stage-uren per week bedraagt 24-32 uur. Klik op: Stageprofiel Actief Burgerschap CMV

Vrijwilligers - Binnen Moviera werken we ook met vrijwilligers. De belangrijkste reden voor Moviera om vrijwilligers in te zetten is, dat wij graag willen dat zij voor onze cliënten een brug vormen naar de samenleving op de gebieden recreatie, wonen, vrijetijdsbesteding en contacten. De verwachting is dat vrijwilligers op deze wijze kunnen bijdragen aan een snellere re-integratie van onze cliënten terug in de samenleving.

De Cliëntenraad zoekt nieuwe leden! De cliëntenraad van Moviera denkt, praat en beslist mee over verbeteringen in de hulpverlening. Voor nu maar ook voor in de toekomst. Klik HIER voor het profiel

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod van nieuwe vacatures? Bezoek dan regelmatig onze site.