Werken bij Moviera

Vacatures:

Er zijn momenteel de volgende vacatures bij Moviera:

Voor de teams in Utrecht zijn wij op zoek naar HULPVERLENERS ALLROUND. Reageren kan tot en met maandag 27 november 2017.

De procedure voor zwangerschapsvervanging in Utrecht is verlengd: Hulpverlener Trajectfase Utrecht vervanging zwangerschap. Deze vacature is per direct te vervullen. Reageren kan tot en met maandag 27 november 2017.

Het groepswerk in Utrecht is op zoek naar vrijwilligers voor het groepswerk, ze zoeken een: Vrijwilliger voorlezen aan kinderen. Er staat geen einddatum bij.

Zijn er geen vacatures of staat jouw baan hier niet bij? Werkeninzorgenwelzijn logo RGB - MY
Ga dan naar www.werkeninzorgenwelzijn.nl:
Het grootste carrièreplatform voor zorg- en welzijnsvacatures in Gelderland!

Stageplaatsen:

  • De aanmelding voor Actief Burgerschap in Utrecht staat nog open tot 1 september voor het studiejaar dat in september 2017 start. We zijn op zoek naar 1 stagiair 3e jaars CMV  Het aantal stage-uren per week bedraagt 24-32 uur. Klik op: Stageprofiel Actief Burgerschap CMV

Vrijwilligers - Binnen Moviera werken we ook met vrijwilligers. De belangrijkste reden voor Moviera om vrijwilligers in te zetten is, dat wij graag willen dat zij voor onze cliënten een brug vormen naar de samenleving op de gebieden recreatie, wonen, vrijetijdsbesteding en contacten. De verwachting is dat vrijwilligers op deze wijze kunnen bijdragen aan een snellere re-integratie van onze cliënten terug in de samenleving.

De Cliëntenraad zoekt nieuwe leden! De cliëntenraad van Moviera denkt, praat en beslist mee over verbeteringen in de hulpverlening. Voor nu maar ook voor in de toekomst. Klik HIER voor het profiel

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod van nieuwe vacatures? Bezoek dan regelmatig onze site.