Verwentasjes, kleding, speelgoed en babyspullen

De locatie in Oosterbeek leeft op wanneer de donatie van Stephanie Loeffen binnen komt. Stephanie neemt deel aan de Mrs Netherlands Universe 2019 verkiezing. Alle deelnemers zetten zich in voor de doneeractie “stop domestic violence against women”. 

Super blij
Onze cliënten zijn hartstikke blij met de verwentasjes vol met spulletjes van de drogist. Make-up, shampoo en andere fijne producten worden enthousiast bekeken. Ook de 10 zakken vol met kleding, speelgoed en babyspullen zijn onmisbaar voor de vrouwen en kinderen in de opvang.

Stephanie Loeffen

Doel steunen
Stephanie steunt het doel stop domestic violence against women” heel bewust. Ze legt uit: ”Ik sta achter het doel dat we steunen aangezien ik ook iemand in mijn familie heb waar het bij is gebeurd.” Huiselijk geweld komt tenslotte in alle lagen van de bevolking voor. Moviera is dan ook blij dat Stephanie als Mrs Netherlands Universe 2019 Finalist aandacht vraagt voor huiselijk geweld.

Genieten
”Het zou fijn zijn als de vrouwen door deze inzameling zich weer een beetje vrouw kunnen voelen en kunnen genieten van de tijd bij Moviera” vertelt Stephanie.

Hartstikke bedankt voor jouw donatie Stephanie!

Terug naar nieuwsoverzicht