Werken bij Moviera

Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals.
Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Wij zijn regelmatig op zoek naar allround hulpverleners en/of hulpverleners met een specifiek aandachtsgebied zoals materiële dienstverlening, kinderen, trajectbegeleiding opvang en ambulant, mannenopvang/hulpverlening, bureaudiensten (aanmelding en intake) maar ook voor allerlei nieuwe innoverende projecten.

Diversiteit
Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Op de hoogte blijven van ons aanbod van nieuwe vacatures? Bezoek dan regelmatig onze site. Ga naar ‘Werken bij Moviera’ en klik op actuele vacatures of kijk onder stageplekken.