Oproep: meer mannen in de hulpverlening!

diversiteit2

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers.
Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Voor de gewenste diversiteit in onze teams gaat bij gelijke geschiktheid momenteel de voorkeur uit naar mannen.

Aandachtsgebieden
Moviera is regelmatig op zoek naar allround hulpverleners en/of hulpverleners met een specifiek aandachtsgebied zoals materiële dienstverlening, kinderen, trajectbegeleiding opvang en ambulant, mannenopvang/hulpverlening, bureaudiensten (aanmelding en intake) maar ook voor allerlei nieuwe innoverende projecten.

Arbeidsvoorwaarden
Moviera heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals  minimaal 32 uurs dienstverbanden, het mee kunnen draaien in de bereikbaarheidsdiensten, flexibele werktijden, brede deskundigheidsbevordering en ontwikkelmogelijkheden. Vrij gebruik van laptop en mobiele telefoon. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail met je contactgegevens (e-mailadres en/of telefoonnummer) aan Adrie Vermeulen, hulpverlener voor onder andere de mannenopvang in Utrecht.

Detachering
Heb je wel de juiste opleidingsachtergrond maar ontbreekt het jou aan relevante ervaring? Neem vrijblijvend contact op met HR.

Terug naar nieuwsoverzicht