Moviera werkt samen met De Blauwe Tomaat

De Blauwe Tomaat heeft als doelstelling om samen met haar vrijwilligers gezond voedsel voor iedereen toegankelijk te maken. Het is een initiatief van Loes van der Meulen die groenten, fruit en brood tegen lage prijzen gaat verkopen aan mensen met een klein budget.

Kromme komkommers
De groenten en het fruit wijkt sterk af van wat je in de supermarkten ziet liggen. Daarom koopt De Blauwe Tomaat ze op. Het is gewoon hartstikke lekker en gezond en het is zonde het niet te gebruiken. Met een SRV wagen rijdt De Blauwe Tomaat door diverse Arnhemse wijken en vormt op die manier een verkooppunt voor vele Arnhemmers. Door ons terrasje zijn zij tevens een ontmoetingsplek.

Dat willen wij ook!
Kwartiermakers voor Vrijwillige inzet Rahel Oehrli en Adri van Apeldoorn waren direct enthousiast toen zij hoorden over De Blauwe Tomaat. Rahel: ‘Dit past zo goed bij Moviera, dit willen wij ook!’. De samenwerking met Moviera is zo eentje waarbij iedereen elkaar versterkt. Wij hopen de vrouwen en kinderen in de vrouwenopvang een laagdrempelige plek te bieden waar ze gezond voedsel kunnen kopen en een lekker kopje koffie kunnen drinken. Medewerkers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Terug naar nieuwsoverzicht