Doelgroep

Professionals in Noord Oost Gelderland (Apeldoorn, Putten, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Hattem, Epe, Vorst, Zutphen), Arnhem en de Achterhoek (Lochem, Winterswijk, Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland, Doetinchem, Aalten, Oude IJsselstreek en Montferland)

Waar

Online, via Webinargeek

13:30 - 14:30

Dinsdag 7 september 2021

Over het webinar

Inhoud van het webinar
Veel professionals denken dat mensenhandel in hun omgeving niet speelt. Dat zij er nooit mee te maken krijgen. Helaas is het tegenovergestelde waar, maar worden mensenhandel en uitbuiting vaak gewoonweg niet herkent.

Moviera organiseert daarom op dinsdag 20 juli van 15:00-16:30 een kosteloos webinar over (het signaleren van) mensenhandel en uitbuiting.

Het is een introductie in wat mensenhandel en uitbuiting in Nederland is, waar het voorkomt en hoe professionals in de zorg en bij gemeenten het kunnen signaleren en melden. Voor het bijwonen van dit webinar is geen software nodig: het kan gewoon via de browser. Deel de uitnodiging naar dit webinar ook gerust binnen uw organisatie!  Zie ook: 7 jaar cel geëist voor uitbuiting ‘huisslaaf’ Jeffrey in Tubbergen | Binnenland | AD.nl

Door wie?

Presentatie door
De presentatie wordt verzorgd door Peté van Putten, Team Zorgcoördinatie Mensenhandel Moviera. Het webinar duurt ongeveer een uurt en is vanaf te volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Het webinar wordt opgenomen voor intern gebruik.

Aanmelden?
Klik op de oranje button.

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.