Ambulante hulp

U kunt altijd Moviera bellen voor telefonische hulp en advies over huiselijk geweld. Heeft u behoefte aan een uitgebreider gesprek over huiselijk geweld, maakt u dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk gesprek
U belt ons en maakt een afspraak met een van onze medewerkers van Moviera. De gesprekken vinden meestal plaats bij ons op kantoor. Mocht in uw situatie een andere ontmoetingsplek nodig zijn, dan kan dat.

Het is mogelijk om meerdere gesprekken over uw situatie te voeren, ook samen met uw partner. Moviera biedt:

  • Samen Geweldloos Verder – Hulp voor partners bij de aanpak van huiselijk geweld – Dit is een begeleidingstraject  voor beide partners om de ontstane geweldspiraal in de relatie te doorbreken. Het is bedoeld voor partners die het geweld binnen het gezin willen stoppen en de relatie willen herstellen.  Voor meer informatie zie de folder Samen Geweldloos Verder.
  • Toekomst zonder Geweld – Ambulante gesprekken – Voor slachtoffers en/of plegers heeft het meemaken van huiselijk geweld een grote impact op het leven en het gezin. Daarom biedt Moviera individuele ondersteuning aan slachtoffers en plegers om huiselijk geweld aan te pakken. Tijdens de begeleiding leert u inzicht te krijgen in uw eigen situatie. U stelt doelen op om naar toe te werken. Op deze manier leert u uw eigen situatie versterken en het geweld te stoppen. Voor meer informatie zie de folder Toekomst zonder Geweld.