‘Elkaar ontmoeten’ bij Moviera tijdens Week van Zorg en Welzijn

Ook Moviera opent haar deuren zoals honderden andere organisaties tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Moviera organiseert een aantal activiteiten onder het motto ‘Elkaar ontmoeten’. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te komen en zo te ontdekken wat wij doen om huiselijk geweld aan te pakken. Want door te praten ontstaat er wederzijds begrip. En samen maken we het verschil!

12 tot en met 17 maart 2018: Week van Zorg en Welzijn

Neem een kijkje achter de schermen

Maandag 12 maart

Nijmegen
Van 13.30 tot 16.00 uur organiseren wij een high tea. Ontvangst is in de Wijkschool InterAcker aan de Zellersacker 1003 in Nijmegen.

Utrecht
Van 15.00 tot 17.00 uur is er een voorlichting over de innovatieprojecten in de stad. U bent welkom in wijkbureau Oost aan de FC Donderstraat 1 in Utrecht.

Oosterbeek
Van 15.00 tot 17.00 uur is er voorlichting en een rondleiding die in het teken staat van Kinderen in de opvang. Met een VR-bril krijgen bezoekers een indruk van de impact die huiselijk geweld heeft op kinderen. Deze locatie is niet toegankelijk voor het publiek tenzij u zich aanmeldt.

Donderdag 15 maart

Apeldoorn
Van 15.00 tot 17.00 uur  is er voorlichting en een rondleiding die in het teken staat van Kinderen in de opvang. Deze locatie is niet toegankelijk voor het publiek tenzij u zich aanmeldt.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn?

Volg ons op Facebook en Twitter!

Terug naar nieuwsoverzicht