Congres ‘Mannenmishandeling, het taboe voorbij?’

Op 19 november 2018 is het Internationale Mannendag. Een dag waarop we stilstaan bij mannenmishandeling. Er heerst een groot taboe op huiselijk geweld waarbij een man slachtoffer is. Daarom organiseert Moviera samen met collega-instellingen Arosa, Blijf Groep, Kadera, Perspektief en Sterk Huis het congres ‘Mannenmishandeling, het taboe voorbij?’.

Nederland loopt voor op het gebied van deskundigheid en het doorbreken van dit taboe. Iets om trots op te zijn. Maar volstaat het huidige aanbod voor mannen wel? En tot op welke hoogte speelt dat aanbod in op onze multiculturele samenleving?

Iets anders om trots op te zijn, is dat mannenopvang in Nederland 10 jaar bestaat. Aan de hand van een interessant programma nemen wij u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van hulpverlening aan mannen. Volg één van de workshops waarin bijvoorbeeld aan de hand van casuïstiek wordt weergegeven waar mannen tegenaan lopen in de hulpverlening. Kom meer te weten over hoe mannen hulp vragen en wat hen helpt om hun situatie te veranderen.

Schrijf u nu in
Mis dit congres niet en schrijf u nu in.

Terug naar nieuwsoverzicht