Wanneer

31 maart 2023 - 9.30 - 11.00

Waar

Utrecht (exacte locatie n.n.b.)

Voor wie

Maatjes en andere geïnteresseerden in het project

Maatje achter de Voordeur werkt met vrijwilligers die hun eigen ervaring op het gebied van huiselijk en/of seksueel geweld willen inzetten voor anderen. 

De maatjes bieden een luisterend, zonder over de situatie te oordelen. Zij helpen deelnemers weer zelfredzaam te worden en hun zelfvertrouwen terug te vinden. Doordat deze maatjes zelf ervaring met huiselijk geweld hebben, weten zij hoe het voelt en snappen zij met welke dilemma’s en uitdagingen de deelnemers te maken krijgen. Dit blijkt in de praktijk een grote toegevoegde waarde te hebben, naast de reguliere hulpverlening.

Ervaringsmaatjes gezocht
Voordat zij aan een deelnemer in de regio gekoppeld worden, vindt een intake plaats. Daarna volgen de maatjes eerst een kosteloze training door ervaringsdeskundig trainer Ellen Vermeulen.

Meer informatie
Wil je meer weten over dit project? Heb je interesse om ervaringsmaatje te worden of juist behoefte aan een maatje bij jouw herstel? Je bent van harte welkom op de kosteloze informatiebijeenkomst op vrijdag 31 maart van 9.30 tot 11.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je er graag bij een kopje koffie of thee meer over. Zie ook www.maatjeachterdevoordeur.nl voor meer informatie of neem contact op met e.vermeulen@moviera.nl.

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.