Wanneer

5 april 2023 - 14.00 - 16.00

Waar

De Wulfshoeve, Nijkerk

Voor wie

Maatjes en andere geïnteresseerden in het project

Ervaringsmaatjes gezocht!

De gemeenten Nijkerk, Barneveld en Scherpenzeel starten met het project ‘Maatje achter de Voordeur’. Dit is een project voor mensen die partnergeweld, seksueel geweld en/of kindermishandeling hebben meegemaakt. Maatjes zijn vrijwilligers die hun eigen ervaring met geweld inzetten voor anderen. Ze steunen anderen bij het hervinden van hun evenwicht en zelfvertrouwen.

Vertrouwen herstellen in jezelf en in anderen, na geweld, is een lastig en lang proces. Dan is het belangrijk iemand in je omgeving te hebben die je begrijpt, je steunt en hoop biedt. En wiens ervaring een voorbeeld is naar herstel.

Helpt u mee anderen de veerkracht terug te vinden en geweld te overwinnen? En wilt u uw ervaringen inzetten voor anderen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor meer informatie over Maatje achter de Voordeur bent u van harte welkom op deze informatieavond. Aanmelden kan tot 29 maart 2023 via s.pastoor@nijkerk.eu.

De gemeenten Nijkerk, Barneveld en Scherpenzeel werken bij Maatje achter de Voordeur samen met Moviera. Kijk voor meer informatie op www.maatjeachterdevoordeur.nl

Direct hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

088 3 744 744

Noodgeval? Twijfel niet. Bel 112

Wilt u live chatten met een medewerker?

Maandag t/m vrijdag

16:00 – 06:00

Zaterdag, zon- en feestdagen:

20:00 – 06:00

De chat is bedoeld voor inhoudelijke vragen.


Anoniem chatten

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.