Vragen over huiselijk geweld? Kom naar het open spreekuur in Barneveld

Stimenz en Moviera bieden inwoners van de gemeente Barneveld de mogelijkheid tot een open spreekuur over huiselijk geweld. Deelname is kosteloos. Heeft u een vraag, twijfelt u of u hulp wilt of niet, heeft u vragen over wat dan ook met betrekking tot dit onderwerp, schroom niet en kom langs. Bij het spreekuur is een algemeen maatschappelijk werker aanwezig en een hulpverlener die gespecialiseerd is in het thema huiselijk geweld. Wij zijn ons bewust van de schaamte en de angst die dit onderwerp met zich mee kan brengen. U houdt de regie over uw gesprek en bepaalt wat u wel en niet vertelt. Iedereen is van harte welkom om zijn verhaal te doen.

Data open spreekuur:

Vrijdag 26 januari tussen 9.00 uur en 11.00 uur
Vrijdag 16 februari tussen 9.00 uur en 11.00 uur
Vrijdag 23 maart tussen 9.00 uur en 11.00 uur
Vrijdag 20 april 2018 tussen 9.00 uur en 11.00 uur

Huiselijk geweld? Wat is dat nu eigenlijk?

We spreken over huiselijk geweld wanneer er geweld plaats vindt in huiselijke- of familiekring of als de spanning zo hoog oploopt dat je er echt last van hebt (manipulatie, geen vertrouwen, isolatie). Dat kunnen partners onderling zijn, ex-partners, kinderen en familieleden. Het geweld vindt niet incidenteel plaats, maar krijgt een terugkerend karakter. Het lukt jullie als gezin of als stel niet meer om er samen verbetering in aan te brengen. Het kan ook zijn dat je zelf degene bent die het gevoel heeft soms tot het uiterste gedreven te worden. En dat je heel graag wilt dat dat niet meer gebeurt.

In elk van deze gevallen kan hulpverlening veel betekenen. Samen kan er gekeken worden wat er in jouw situatie nodig is om de negatieve spiraal te doorbreken. We kijken wat in uw situatie de beste route kan zijn om u verder te helpen.

Wanneer u liever eerst eens mailt, dan kan dat ook. Mail dan naar info@moviera.nl of info@stimenz.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht